Disclaimer

Ha a Mezzo tévét és a Spektrumot is 10 éve nézted utoljára mert azóta túl mainstream, vagy ha visszasírod az Ablak c. műsort, akkor tudd hogy az alábbiakat mi is tudjuk:

1) Nem, ez nem igényes műsor.
2) Igen, itt tart a hazai televiziózás.
3) Igen, erre van igény.
4) Igen, erről kell írni. 

Ja, és minden, a poszthoz érdemben hozzá nem szóló, offtopic, nyelvtannáci, gyalázkodó és/vagy személyeskedő kommentet figyelmeztetés nélkül törlünk. 

Írjon nekünk!

Olyat látott, hallott, olvasott, kattintott, amit eddig még soha? Van valami kínzó kérdése a sorozatokról, tévéről, médiáról, amire senki nem tud válaszolni? Írja meg nekünk!

Facebook oldaldoboz

Friss a Hogyvolton

Nincs megjeleníthető elem

Média és mozi az Indexen

Nincs megjeleníthető elem

Kulcsszavak

24 (312) a&e (133) abc (1958) ajánló (1699) amazon (112) amc (913) animációs (109) atv (217) axn (531) baki (261) barátok közt (144) baromság (130) bbc (403) beharangozó (281) beszól (314) blikk (338) bors (267) botrány (320) breaking (124) breaking bad (233) brit (512) bsg (258) bulvár (995) cbs (1865) celeb (108) cinemax (706) comedy central (518) cool (358) csaj (177) csi (159) cw (882) dexter (237) díj (247) discovery (249) discovery channel (111) doku (127) duna ii autonómia (111) duna televízió (1212) duna tv (169) dvd (302) előzetes (123) emmy (189) f/x (450) film (598) filmmúzeum (903) film (338) fnl (132) foci (171) fox (2048) fringe (163) fx (394) glee (227) grace klinika (173) gyász (206) HBO (107) hbo (2971) hbo2 (313) hbo comedy (125) himym (154) hír (2037) híradó (126) hírek (288) hírtv (126) history channel (116) homeland (123) horror (150) hősök (200) house (164) humor (140) idol (248) interjú (540) internet (484) itv (122) játék (146) jóban rosszban (119) kasza (229) kép (798) köztévé (140) kritika (618) lapszemle (169) lifetime (152) lista (178) lost (498) lóvé (164) lovetta (140) m1 (1692) m2 (991) mad men (109) magyar rádió (119) médiaipar (389) mgm (230) mokka (142) mtv (1149) mtva (264) nbc (2137) netflix (376) nézettség (1355) office (195) ortt (159) per (208) pilot (1034) pletyka (325) politika (310) premier (135) promó (268) rádió (341) reality (1934) reklám (323) remake (225) retró (287) rtl (635) rtl ii (146) rtl klub (2212) sajtóközlemény (116) sci-fi (158) scifi (207) sci fi (533) showtime (794) simpsons (115) sitcom (882) snl (276) soa (189) sorozat (11642) sorozathalál (123) sorozatpremier (266) spektrum (169) spinoff (114) spoiler (343) sport (320) sport1 (148) starz (214) survivor (218) syfy (382) szereposztás (1224) sztrájk (136) szülfel (109) talkshow (387) tbbt (233) tehetségkutató (228) tények (119) tévé (136) tévésorozat (148) the voice (100) tnt (390) trailer (182) trónok harca (758) true blood (215) tv (16483) tv2 (3194) tv6 (103) tv paprika (142) twd (307) twitter (119) újság (311) upfronts (107) usa network (316) való világ (100) vélemény (212) vetélkedő (301) viasat (551) viasat3 (647) viasat history (101) vicces (698) videó (3079) x-faktor (186) x faktor (111) youtube (240) zene (213) zone europa (356) Címkefelhő

Az RTL a Facebookon spoilerezte el a tegnapi Konyhafőnök végét

2015. október 14. 09:00 sixx 24 komment

screen_shot_2015-10-14_at_05_22_56.png

Van ez így, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, ugye. A tegnapi Konyhafőnök adás vége előtt tíz perccel jelent meg ez a bejegyzés a Facebookon, amiben ellőtték, hogy ketten esnek ki a műsorból. Pár rajongónak el is tolták az estéjét ezzel, de hát legyen ez tanulság a jövőre: 

Amíg be nem fejezed a téged érdeklő epizódot, nem mész fel a netre, mert elspoilerezik az egészet. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kicscsávók 2015.10.14. 10:01:51

Ezt az idézetet már ismertem, Petőfitől származik :)

Terézágyú 2015.10.14. 10:17:57

"Pár rajongónak el is tolták az estéjét"

Jesszusom, ennek a műsornak is vannak rajongói...??!!

Vittore. 2015.10.14. 10:30:09

@Terézágyú: Hát hogy a fenébe ne lenne? Az egyik legszínvonalasabb magyar műsor jelenleg, még ha megírják egyes részeit, akkor is. Én imádok főzni-sütni, de mégis tanultam pár olyan fogást, amit már sikeresen hasznosítottam.

Persze, nem a rák szétbontásáról, meg a Szent Jakab-kagyló tálalásáról beszélek, de üdítő valami normális gasztronómiai műsort látni ebben az országban. Azt tudod, hogy az egyik főzős FB csoportban lehurrogtak, amikor azt mondtam, talán nem kellene löncshús konzervből "húsos tésztát" csinálni? Mindjárt "gazdag" lettem, meg szemét, pedig most megnéztem a löncshús árát, valami 400-500 forint egy konzerv, abból meg friss sertés darált hús is kijött volna. Biztos vagy benne, hogy erre az országra nem fér rá egy kis gasztrokultúra?

dummdumm 2015.10.14. 10:38:35

@Terézágyú: Nem hiszem, hogy az RTL azért rendeli be egy főműsoridős műsornak a harmadik évadját is, mert senki nem nézi...

ladislaus 2015.10.14. 10:39:09

"Van ez így, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, ugye. " Ennyire nem lehettek részrehajlóak!!! Az ég kék, az rtl fos.

Artie 2015.10.14. 10:40:55

@Vittore.: Dehogynem fér rá, de teljesen jó a példád, a zsíros löncshús nálunk a szint, Venesz-Túrós bűncselekménnyel vetekedő könyve óta, amely szerint az alapanyag minősége nem befolyásolja a kész étel minőségét. Hát lófaszt nem.

Mit vársz ott, ahol nincs egy normális nemzeti ételünk, mert ami van, az vagy ötvenes évekbeli találmány (hortobágyi húsos palacsinta), vagy a zöldség módszeres szétbaszása (főzelék, rántással), vagy elbaszott recept (gulyásleves/pörkölt/paprikás, amit az emberek 99%-a rosszul csinál), vagy egyszerű lopás és magyarként eladás (paprikás csirke, töltött paprika).

Nagy gáz, ami itt van, na.

Up yours 2015.10.14. 11:03:47

A rajongók miért nem nézik a műsort, ahelyett, hogy fészbúkoznak? :)

Macropus Rufus 2015.10.14. 11:25:50

@Artie:
"gulyásleves/pörkölt/paprikás, amit az emberek 99%-a rosszul csinál"
és te természetesen az 1%-ban vagy. Már ne is haragudj de ízlésben vitázni....

nolto 2015.10.14. 11:31:07

Én vagy a tévét nézem, vagy netezek, eszembe nem jutna műsor közben felmenni a FB-ra.

kovacsbelane 2015.10.14. 11:31:49

@Artie: Mesélj, te gasztrobubus, hát hogyan kell a gulyáslevest és a pörköltet készíteni? Csak hogy a tudatlan 99% se haljon meg hülyén.
Mondjuk mutass egy tetszőlegesen kiválasztott nemzetnek olyan receptjét, ami tök eredeti, nem fordul elő sehol máshol... Ja, hogy igazán nincs olyan.

Vacsi 2015.10.14. 12:05:22

Egész jó a műsor, de olyan szinten unalmas és hiteltelen ez a "váratlan fordulat" állandó hangsúlyozása, mint Berkinél a "bármi megtörténhet" az Éden hotelben.

@kovacsbelane: a shepherd's pie egész eredeti az angoloknál, vagy Izlandon a rohasztott cápahús.
@Macropus Rufus, @kovacsbelane: a 40 fölötti korosztály szereti undorítóan túlfőzni/túlsütni a húsokat (pl. pörköltnél ez tipikus hiba) és zöldségeket, mert szerintük ha "nyers" marad meghalsz tőle. Nálam a női felmenők hepajkodnak mindig, hogy wokban nem vagyok hajlandó 1 óráig sütni a csirkehúst, vagy sütőben a disznót 3 óráig. A véresen elkészített marha meg egyenesen halálos bűn a szemükben. A sushitól undorodnak, mert hogy nyers a hal benne, de amikor rávilágítottam, hogy az általuk annyira szeretett tonhalkonzervben is nyers hal van, akkor meg azon ment a hiszti, hogy az biztos meg van főzve.

2015.10.14. 12:30:23

@Vacsi: barátom volt Izlandon pár éve, mondta, hogy a helyiek jókat röhögnek a turistákon, akik rohasztott cápahúst rendelnek, olyan büdös, hogy zárható fiolákban hozzák ki, mert behánysz, ha szabadon illatozik két percig, ők meg már vagy kétszáz éve nem esznek ilyen marhaságot:)))

Ancilla 2015.10.14. 12:33:19

@Vacsi: Én is undorom a nyers vagy félig nyers húsoktól. Egyébként a hosszú ideig tartó főzésnek, sütésnek egészségvédő szerepe van (elpusztulnak a károkozó baktériumok, egyebek).

2015.10.14. 12:35:25

@Ancilla: mondjuk azt én se értem, miért ciki alaposan megsütni/főzni valamit. Gondolom nem trend éppen. A véres húsoktól konkrétan öklendezni kezdek.

Terézágyú 2015.10.14. 12:40:37

@Vittore.: @dummdumm:
Azt értem, hogy nézik, azt is elhiszem, hogy "színvonalas" - na de hogy rajongói vannak??????

Esetleg egy kultuszfilmnek, vagy kultuszsorozatnak - ámbár én nem mondanám a legkedvesebb filmemre se, hogy én a rajongója vagyok.

Főleg egy frissen indult főzősműsornak...

Get a life - ahogy Lao-ce mondotta...

nolto 2015.10.14. 12:43:59

@Vacsi:
Na én meg azt nem értem, hogy mi a jó abban, hogy nyersen vagy félig nyersen szolgálnak fel kajákat. És nem attól félek, hogy meghalok a nyers kajától, hanem egyszerűen rossz az íze és nem tudom megenni.

Macropus Rufus 2015.10.14. 12:44:26

@Vacsi: értelek, de ez megint csak ízlés dolga. Én speciel nem komálom véres dolgokat (még a véres hurkát sem :) ). Szeretem átsütni a dolgokat, de nem bocskortalpig viszem a hús sütését.
A Sushit én sem szeretem ua. néha benyomok 1-1 konzerv halatt ami ugye szintén nyers.
De ezek mind mind az egyéni ízlés dolga. Sztem.

Vittore. 2015.10.14. 12:46:08

@Terézágyú: Get a life, mi? Azért kapok tőled háromnegyed 1-kor értesítőt, hogy kommentelsz a Commet:comon. Most vagy kreatív író vagy, mint én, vagy valami alibi munkahelyen unatkozol, ahol netezéssel töltöd az időt. Lehet, hogy neked kéne kimozdulnod egy picit a való életbe?

kovacsbelane 2015.10.14. 12:50:50

@Vacsi: Rohasztott cápa, tényleg tök eredeti vö. surströmming.

Ízlésről és szokásokról meg igazán felesleges vitatkozni, én pl azt szeretem, ha hosszú, híg a leve a pörköltnek és a hús nincs nagyon lepirítva, a férjem meg lepirítva szereti, rövid, tömör szafttal. Szerintem az a pörkölt van elrontva, amit nem lehet megenni...
Van, aki roppanósan szereti a tésztát, én meg akkor, amikor puhára van főzve. Van, aki ressen eszi a zöldséget, és van, aki krémesen. Én a kézi tarhonyát szeretem és azt se bánom, ha összeáll gömböcökbe, a kovácsbéla meg a gépi tarhonyát, szigorúan annyi vízzel amennyit felvesz, hogy pergős legyen.
Na, tegyél igazságot, légyszi.

kovacsbelane 2015.10.14. 12:53:38

@Vittore.: Alibi munkahely... Gondolom olyanról nem hallottál, hogy valaki nem 8-16-ig dolgozik, meg akinek nem szombatra és vasárnapra esik a pihenőnapja, neadjisten táppénzen van. Nagyon kreatív dolog ilyennel odaszúrni :D

Vacsi 2015.10.14. 12:56:37

@Ancilla: @shitgun: @nolto: @Macropus Rufus: adott tartományon belül nyilván ízlés dolga, hogy ki mennyire süti meg a húst, és a fehér húsokat én is megsütöm/megfőzöm annyira, hogy ne legyek szalmonellás, de az már túlzás, amikor annyira cipőtalpra van sütve valami, hogy eldönteni sem lehet, milyen állatból készült.
Említették még fent az agyonlisztezett főzelékeket is, arra csak annyit, hogy én azóta szeretem a főzeléket (26 évnyi tömény utálat után), mióta nem liszttel sűrítem be, hanem krémsajttal turmixolt főtt krumplival (lisztérzékenyeknek ez külön előny).

panaszmuki · http://meisz.blog.hu 2015.10.14. 13:06:10

Melyik majom az, aki miközben ezt a műsort nézi, közben a Facebook oldalán is nyomkodja a refresht, mint az őrült?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.10.14. 14:09:35

@kovacsbelane:

"híg a leve a pörköltnek és a hús nincs nagyon lepirítva"

Na akkor te nem a pörköltet szereted, hanem valami paprikás ragut

és ez nem ízlés kérdése
süti beállítások módosítása