Bunkó leszek. Én eddig nem tapasztaltam, hogy Magyarországon lenne sörkultúra, az, hogy iszunk, mint az állat és hogy a kocsmákban vizezett izét mérnek az egy külön dolog. Mindegy, sörkultúra napja viszont már van, méghozzá a Budai Várban. És ez nem azért kap helyet ezen a média blogon, mert szeretünk besörözve tévézni, aztán mégjobban besörözve megírni, amire emlékszünk, hanem mert a TV paprika szakácsai is részt vesznek a rendezvényeken.
Természetesen lesz sörkóstolás, meg sörkorcsolyázás, ami ilyenkor illik. De számunkra inkább az az érdekes, hogy a TV Paprika szakácsai, Magos Zoltán és Bede Róbert sörös főző-showt prezentálnak, részegen hanyattesés a bográcsba, szenvedélyes hadonászás a böllérkéssel és hasonlók, Mitev Viktor pedig megmutatja, hogy sörből is lehet koktélt keverni. Ez egyébként nem nagy kunszt, minden kocsmában ismerik a koktélt különböző népi elnevezéseken a matróztól a betonig. Fél liter sör és egy féldeci. Shaker nem szükséges hozzá.
Ja, a buli vasárnap lesz 15 órától 21-ig, és valójában semmiféle hadonászás nem lesz a böllérkéssel, hanem helyette rengeteg jó kis program és rengeteg jó kis sör.
toi 2007.06.25. 07:56:52
hogy lehet így kellően besörözni?
ki fog másnap dolgozni?
Szil-Ka 2007.06.25. 08:30:48
toi 2007.06.25. 08:31:52
Pius 2008.05.21. 11:33:06